Intelligens fűtés / hűtés szabályozás

Intelligens fűtés és hűtés szabályozási rendszereket kínálunk, amelyekkel kényelmessé és költséghatékonnyá teheti otthonát elérhető áron.

Miért jó az intelligens fűtés? Mennyi energiát lehet vele megtakarítani?

A legnagyobb költségmegtakarítást az otthonunkban a fűtési / hűtési rendszer intelligenssé tételével érhetjük el.

Az E-Home fűtésszabályozó rendszereket egy gondolkodó, akár öntanuló központi egység szabályozza, vezérli.
Legyen szó akár hagyományos, akár modern fűtési / hűtési rendszerről, nagyon sok múlik ezen a megfelelő szabályozáson, vezérlésen.
Számos tanulmány és gyártó igazolja, hogy a régi termosztátok cseréjével, intelligens helyiségszabályozással, szokásoktól függően, akár 40% fűtési energia is megtakarítható.

Energiamegtakarítás bár részben elérhető egy komolyabb termosztáttal is, ahol heti programokat tudunk beállítani, de ezzel még nem tudjuk a helyiségenként különböző hőmérsékleteket elérni, nem tudjuk pontosan vezérelni az épület vagy lakás fűtését.
Az általunk ajánlott E-Home rendszereknél a szobák, helyiségek és radiátoraik külön-külön történő vezérlésével egészen pontosan be lehet szabályozni, mikor és hol hány fok legyen. Az előre beprogramozott kívánalmakat is bármikor felül tudjuk írni termosztát vagy akár egy okostelefon segítségével, hiszen az E-Home fűtési / hűtési rendszerek igény szerint akár távolról is elérhetőek.

Azt a szobát fűtse / hűtse amit használ, és csak akkor, amikor használja. Ez sokkal takarékosabb és hatékonyabb, mint hogy az egész házat állandóan ugyanarra a hőfokra fűtse fel. A hálószoba fűtése napközben tiszta energiapazarlás és pénzkidobás. Akkor érdemes fűteni a nappalit amikor filmet néz, az ebédlőt amíg a család reggelizik. Akkor kezdje fűteni a hálószobát, amikor eljött a lefekvés ideje. Azt gondolhatja, hogy ez bonyolult és csak milliomosok házaiban lehet megvalósítani. A valóság azonban az, hogy egyszerű létrehozni több fűtési zónát, igazodva az Ön családjának életviteléhez.

A zónákat – vagyis a lakóhelyiségeket – ki tudja „kapcsolni” amikor nincsenek használatban. A lámpáit is lekapcsolja, ha kimegy a szobából – hasonló módon tudja vezérelni a fűtést is. Az E-Home segít Önnek ebben.

Állítsa be a hőmérsékletet otthona minden helyiségére, vezérelje a fűtést és melegvíz készítést a család életritmusának megfelelően.

Az E-Home otthona fűtésének egy új módját teszi lehetővé, így Ön és családja kényelmesen, komfortosan él és még pénzt is megtakarít.

Az E-Home lelke egy vezeték nélküli, színes, érintőképernyős központi vezérlő, amely lakása fűtésének minden jellemzőjét képes szabályozni. Ez a szabályozó alaphelyzetben egy fali vagy asztali állványon tartva töltődik, kézben tartva pedig bárhol használható a lakásban. A radiátorokra szerelt intelligens termosztátokkal vezeték nélküli (wifi) kapcsolattal tartja a kapcsolatot. Az irányító egység küldi a vezérlő jeleket, az intelligens termosztátok pedig folyamatosan „jelentik” a hőmérsékleti adatokat a központnak.
A központi egységen egyetlen pillantással átláthatja minden zóna – vagyis helyiség – hőmérsékletét. Gombnyomásra tudja csökkenteni  az energiafogyasztást a „gazdaságos” vagy „távollét” gombok használatával. Egyszerűen készíthet magának szabályozási funkciókat, ha például gyakran dolgozik otthon vagy sokszor néz filmet késő este. Az E-Home technológiáját az Ön igényeire szabták!

Az E-Home rendszer intelligens is. Megtanulja meddig tart a felfűtés és figyelembe veszi, ha például nyitva hagyja az ablakot.  De a komfort kézben tartása nem áll meg itt. Láthatja és pontosan állíthatja, milyen hőmérsékletet szeretne otthona bármely helyiségében. Ha nincs otthon, akkor is vezérelheti tabletre vagy mobilra letölthető alkalmazással (app). Az E-Home biztosítja azt, hogy lakása fűtéséről és melegvíz állapotáról mindig képben legyen.
Amikor otthon van, jól akarja érezni magát. Nem hideget akar, nem meleget, hanem kellemes hőmérsékletet. Az E-Home pontosan akkor fogja bekapcsolni a hőszivattyút vagy kazánt a fűtéshez vagy melegvíz készítéséhez, amikor az szükséges – nem máskor. Spóroljon energiát és pénzt a hatékonyabb vezérlés által! Egy házban a felhasznált energia 82%-a megy el fűtésre és melegvíz készítésre. A gázszámla csökkentése a szobánkénti vezérléssel komfortos és hatékony. Lecserélve az egyszerű termosztátot E-Home rendszerre akár 40%* megtakarítás is elérhető.
Az Energiatakarékossági Kutató Intézet (Energy Saving Research Unit, Strathclyde University 2013 & TACMA 2013) kutatást végzett a vezérléssel elérhető megtakarításról. Az energiafelhasználást egy háromszobás, kétszintes házban, Nagy- Britanniában mérték, modellezve egy négytagú család életét. A kutatás során összehasonlítottak egy E-Home zónás rendszert a javasolt beállításokkal egy egyszerű, nem programozható szobatermosztátos vezérléssel, radiátor termosztátok nélkül. Az eredmény meglepő volt: a meglévő vezérléstől, a környezettől és az életstílustól függően akár 40% megtakarítást is el tudtak érni!

Tudjuk, hogy minden ház különböző. Ezért az E-Home a termékcsaládból ki tudjuk választani az Ön otthonának tökéletesen megfelelő eszközöket. A rendszer így kifogástalanul illeszthető minden ingatlanhoz, és bármilyen meglévő vizes fűtési rendszerre csatlakoztatható.

© Copyright - HVAC Group 2020