Tanácsadás

Ugye ismerik azt a mondást, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.. !?

Ne legyenek illúzióik, nincsen ez másképp az épületgépészetben sem. Gondolok itt arra, hogy Ön szeretne különböző épületgépészeti rendszereket a lakásába, házába.

Az általánosság az, hogy vagy körbekérdez ismeretségi körében, hogy van e tapasztalat vagy tud e ajánlani valaki valakit, avagy a másik megoldás, hogy valahonnan találnak egy tervezőt, akiben valamilyen rejtélyes oknál fogva elkezdenek vakon bízni és a gondok itt szoktak elkezdődni.

A tervezők zöme (tisztelet a kivételnek!) elköteleződik valamilyen megoldás irányába, gondolok itt a márka preferenciára és teszi mindezt úgy, hogy mély ismeretei nincsenek az adott márkával, termékkel kapcsolatosan, vagy azzal éppen tisztában van, de a piacon fellelhető egyéb megoldásokkal meg nincs.
Azt, hogy miért tervez mindig minden rendszert kvázi egy kaptafára nagyjából tudható, de ebbe most ne menjünk bele.

tanácsadás

Itt jegyeznénk meg, hogy cégünk szinte minden hőszivattyú forgalmazóval, ezáltal márkával szerződésben áll.
Számunkra nem az a szempont, hogy egy adott márkát adjunk el mindenkinek, hanem az Ön elképzelésének leginkább megfelelőt.

A másik probléma azzal van, hogy mindent általában „felülről” terveznek, ami egyrészt jó, másrészt viszont naponta szembesülünk olyan tervekkel, kiírásokkal, amelyek gyakorlatilag jól kigondolt rendszerek, csak éppen „megfizethetetlenek”, és nem utolsó sorban feleslegesen emelik meg a kivitelezés anyag- és díjköltségét aránytalanul, hiszen nekik ez semmibe sem kerül.

A harmadik és egyben utolsó gondot az szokta okozni, hogy minden tervezőnek általában van egy „kivitelező ismerőse”, aki ebben a szakmában IS) a legjobb.

Ugye értik mire gondolunk!? Mivel cégünk egyik márkának és gyártónak sem importőre az épületgépészet területén, így mi nem márkaneveket preferálunk, hanem a jó megoldást támogatjuk.

Mire is gondolunk pontosan?

Nekünk az számít, hogy Önnek mi az elképzelése. Amennyiben nem kiforrottak a gondolatai, úgy szívesen segítünk Önnek abban, hogy elmondjuk a lehetőségeket, és egy többlépcsős folyamat keretén belül kidolgozzuk az Ön számára legoptimálisabb megoldást.

Amennyiben már esetleg rendelkezik tervekkel is, úgy készséggel segítünk azok áttekintésében és értelmezésében is, továbbá elmondjuk legjobb tudásunk és tapasztalatunk alapján, hogy a megtervezett rendszer ténylegesen és minden szempontot szem előtt tartva, miképpen fogja szolgálni az Ön elképzeléseit, illetve szükség esetén segítünk azok pontosításában is.

Segítünk Önnek megtalálni a legoptimálisabb megoldást, hogy valóban egy csúcstechnikájú, ugyanakkor energiatakarékos megoldásba sikerüljön beruháznia.
Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk Önnek!

© Copyright - HVAC Group 2020